Zit je jezelf in de weg? Fris je zelfbeeld op en zet stappen met vernieuwde energie!

Heb je de behoefte om de balans op te maken? Ben je er aan toe om innerlijke blokkades en overtuigingen, waar je last van hebt, op te ruimen?

Onderzoek en experimenteer dan hoe je meer in je kracht kunt gaan staan met personal coaching.

Aanpak: Personal coaching is aan de orde als je een probleem ervaart, waarbij je in je eigen kringetje ronddraait en het niet lukt om daar uit te komen. Je creëert inzicht in datgene waar je (elke keer) tegen aan loopt. Je maakt je los van gedachten en verwachtingen waar je last van hebt. Afhankelijk van je eigen behoefte kunnen we een verdieping aanbrengen door te werken aan het opruimen van je beperkende overtuigingen en oude ingesleten gedragspatronen, waardoor je op een wezenlijk niveau ruimte creëert voor nieuw gedrag. Ook leer je meer bewust te kiezen welke koers je wilt varen. Tot slot helpt een coachingstraject je om je nieuwe koers ook daadwerkelijk te verankeren in gedrag dat past bij die nieuwe koers.

Resultaat: Na een coachingstraject ben je in staat om bewuster keuzes te maken in het leven en om je te laten leiden door datgene wat je graag wilt realiseren in je leven.

Kosten per gesprek: Neem contact op voor de prijs voor particulieren en de zakelijke tarieven.

Ervaringen van anderen

"We hebben onderzocht hoe ik in elkaar zit, op welk kruispunt ik eigenlijk sta en welke richting ik op wil. Yolanthe gaf doeltreffende oefeningen die mij echt de ogen openden. Hierdoor kwam ik zelf op vragen en antwoorden, die ik zelf van te voren niet had verwacht. Door haar manier van coachen ben ik zekerder geworden van mijzelf.”

Wat heb je eraan?

Na een personal coachingstraject heb je:

  • een verhelderd beeld van je kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen, waardoor je meer in je kracht kunt gaan staan.
  • Ook weet je wat je kunt doen, voelen dan wel denken om op een positieve manier invloed uit te oefenen op jezelf.
  • Daarnaast heb je goed in beeld waar je in het contact met andere mensen op kunt letten om ook in contact in je kracht te blijven staan.
  • En als je een “project” hebt, op het vlak van werk of je persoonlijk leven, dat je graag wilt realiseren, dan weet je wat je toe doen staat om het te realiseren of een stap verder te komen.