Gratis ontwikkeladvies

Moet of wil je je oriënteren op nieuw werk? Of heb je behoefte aan een andere invulling van je werk?

Dan is het gesubsidieerde gratis ontwikkeladvies mogelijk iets voor jou. Een ontwikkeladvies helpt je om de regie over je loopbaan te nemen en je voor te bereiden op een stap richting nieuw werk of een andere invulling van je huidige werk.

Aanpak: Je onderzoekt waar je nu staat in je loopbaan en krijgt helderheid in je huidige arbeidsmarktpositie. Daarvoor breng je je kwaliteiten, competenties en drijfveren in kaart. Je verheldert ook je wensen en behoeften voor je verdere loopbaan. Ook is er aandacht voor wat het werk van je vraagt qua kennis en kunde en voor de arbeidsmarktkansen. Hiervoor krijg je 4 uur begeleiding.

Resultaat: een rapport met je arbeidsmarktperspectief en een ontwikkelplan waarin je een aantal concrete actiepunten hebt geformuleerd, waarmee je zelf verder kan. Daarmee is het ontwikkeladvies geen volledige begeleiding, maar wel een mooie eerste stap richting nieuw werk.

Doorlooptijd: 2 of 3 gesprekken (totaal 4 uur), verdeeld over 4 tot 6 weken.

Kosten: gratis, in verband met een tijdelijke subsidieregeling (tot eind 2020) vanuit het Ministerie van SZW. De voorwaarde is dat je minimaal 18 jaar bent en werknemer, ZZP-er, flexwerker of werkzoekend.

Geïnteresseerd? Grijp dan je kans en neem contact met mij op, omdat je een ontwikkeladvies wil of als je samen de mogelijkheden wil bespreken.