Heb je de behoefte om op een dieper energetisch niveau op te ruimen?

Levert meer praten niet de verandering op die je zo graag wenst? Pak het dan anders aan!

Met behulp van een aantal bijzondere en werkzame technieken leer je spanning los te laten, onverwerkte emoties die in je lichaam opgeslagen zitten alsnog te verwerken en het contact met je intuïtie te herstellen.

Aanpak: We maken gebruik van verbonden ademhaling (vuurademhaling) en regressie, om ballast op te ruimen die je in het verleden hebt opgebouwd en het contact met je eigenheid te herstellen. Parallel hier aan is er aandacht voor het ontwikkelen van bewustzijn op wat je te leren hebt in het leven en je niet te laten verleiden om in je valkuil te stappen. Het kan gaan om het maken van keuzes die bij je passen, in plaats van je door verwachtingen te laten leiden, het vergroten van je gevoel van eigenwaarde of het leren de weg te vinden tussen verwarrende emoties en gevoelens.

Resultaat: de inzet is gericht op herstel van het het contact met jouw eigenheid, waardoor je in het dagelijks leven meer vanuit het nu kunt reageren. Zo leer je het kompas, dat je intuïtie eigenlijk is, effectiever in te zetten.

Doorlooptijd: 1 tot 10 sessies, met een frequentie van 1 tot 4 weken.

Kosten: neem contact op voor de prijs voor particulieren en de zakelijke tarieven.